maanantai 13. syyskuuta 2010

Tallinna 12.9.10

Tällä kerralla kokooonpano oli seuraavanlainen: Kirstin autossa oli Taru , Kirsti ja minä. Ja koirat mustat sisarukset Merlin ja Iines sekä valkoiset Amor ja Chilla. Marittan autossa lähti : Maritta ja Pauliina ja koirat Roosa ja Bandi.

Laitetaas nyt ensiksi kaikkien tulokset:
Aloitetaan mustista:
Tuomarina oli Gunnel Holm

Zornoi Icemann eli Merlin EH
Zornoi Illuzia eli Iines ERI,PN3
Antonio Banderas Skarb Serca eli Bandi ERI,PU2,Sert, EESTIN VALIO
Druzkaya Alyi eli Roosa ERI, PN2


Valkoisissa:
Tuomarina oli Nikolay Sedyh Venemaa/Russia
Fest Kieffer Antacia eli Chilla EH
Amor of White Energy eli Amor ERI,PU1,Sert,ROP,EESTIN VALIO

Minä ja Taru lähdettiin reissuun lauantaina puolenpäivän aikaan. Siitä sitten Kirstille ja matka jatkui kohti länsisatamaa.

Laivassa piti mennä tietysti syömään seisovaan pöytään. Onneksi ei kukaan ottanut kuvaa meikäläisen lohiannoksesta.








Tallinna oli paljon rauhallisempi kuin viikko sitten perjantaina. Silloin ei päästy koko satamasta ulos tuntiin. Niin nyt oltiin siinä ajassa käyty kaupassa ja päästy hotellille . Illalla käytiin taas lenkillä , meni kaksi valkoista ja kaksi mustaa. Eikä näkynyt eikä kuulunut kaukkarilaumaa. Nuoriso lauma kyllä pimestä metsässä käveli vastaan.Taskulapulla eroti hyvin kuin valkoiset,kun tulivat täysillä päin mutta Merliinin kanssa oli vähän toisin. Se poika ansaitsi lisää hejastimia. Ei riittänyt kaulapanta.

Tallinnassa oli maratooni ja se hiukan hankaloitti aamulla matkaa näyttely paikalle. Mutta hyvin löydettiin, välillä tosin meistä oli parhaiten kartalla Taru.



Mustissa olimme saaneet tuomari muutoksen ja mustikset arvosteli Gunnel Holm. Olin varma koko reissun että Merlin on liian kesken ja niin olikin . Täytyy miettiä jaksaisko tehdä vielä reissua, jos saisi Merliinille sen viimeisen junnusertin.

Esitin Bandin taas ja nyt ei ollut ihan helppo poika vietävänä, asiaan vaikutti osaksi kuin toinen uros tunkee perään liian lähelle.
Tuloksena hienosti uusi EESTIN VALIO!! Äijän poserauskuva alla.


Chilla sai kehästä Eh, karva on pahassa vaiheessa. Puolet koiraa on kokonaan ilman pohjavillaa ja toisessa puolessa sitä on paljon. Eikä venäläinen miestuomari lukeutunut Chillan suosikkeihin.






Amor sitten ottikin kaiken. Kuvassa on uusi Eestin valio tulossa pois kehästä Tarun kanssa.




Kuvia piti tietysti ottaa , mutta meikäläinen oli nyt mokannut .. en ollut ladannut kameran akkuja. Kuva sato jää tällä kertaa niukaksi. Ja osasta kuvia saan kiittää Kirstiä!


Koko ryhmä kuvassa, paitsi minä kameran takana.












Sisarukset istumaharjoituksissa puunrungon päällä.















Amor, jonka nimen eteen saadaan tästä eteenpäin laitta FI&S&EE CH


Hienoa Pappa ja Taru!





Ihan ei ilman kommeluksia selvitty tästä reissusta. Kirsti on ajanut Tallinnassa ruuhkassa, haettu uusia rittejä maratoonin takia jne. mutta nyt oli liikaa satamassa lähtöselvityksen puomi. Valitettavasti siitä jäi autoon ikävät naarmut. Tosin puomikin muutti muotoaan! Meikäläinen ei vaan vieläkään ymmärrä että mitä se puomi alhalla teki!!

Kiitos Marittalle ja Pauliinalle matkaseurasta.
Kiitos Kirsti taas! Teikäläisen kanssa on tuhottoman helppoa matkustaa. Kumpikin tietää miten toinen käytäytyy ja toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti