torstai 18. maaliskuuta 2010

Cheri muutti

BOJAI ETERNAL eli Cheri on asunut pennusta saakka Riittalla Sipoossa. Cherillä oli kaverina 2 vanhempaa mustisnarttua , viimeisen vuoden aikana enää yksi. Nartuilla on ollut erinäköisiä kahnauksia keskenään n. vuoden ajan. Tappelut vaikka vakavilta näyttävitkin eivät koskaan vaatineet eläinlääkärin paikkausta.

Viime viikolla tuli sitten aika naisten muuttaa eri osoitteisiin. Joskus on pakko tehdä vaikeita ratkaisuja.
Cheri jäi minulle hoitoon kahdeksi päiväksi ja muutti sitten Ailan ja kahden kissan hoiviin Hämeenlinnaan. Yhteiselo Hämeenlinnassa on alkanut hyvin. Aila on ollut todella tyytyväinen ja kehuu Cherin käytöstä kaupugissa, varsinkin kun se on Riitan kanssa asunut maalla. Cheri käyttäytyy lenkillä nähdessään muita koiria todella asiallisesti ja on sopeutunut asumaan kerrostalossa.

1 kommentti:

  1. Kiitoksia Jaana pikaisesta avusta, kaksi koiraa juoksussa, Remppala varoo etupäätään, jännitystä ilmassa ja minä vain odotan seuraavaa yhteenottoa.

    Koiran kanssa olo pitäisi olla hauskaa, meillä rupes olemaan arkielämästä hauskuus kaukana, kun kaiken aikaa varottiin, ettei kierrokset pääse nousemaan ja seuraava rähäkkä ala.

    Talo tuntuu tyhjältä ja ketuttaa, Cherie oli luonteeltaan aivan fantastinen. Sitäkin pohdiskelen vakavasti tuleeko mulle enää ikinä mustista tai mitään koiraa, ainakaan Rempsukan elinaikana.

    Ainoa mikä lohduttaa, on kuinka hyvin Ailalla ja Cheriellä mennyt, maalaisjuntti muutti kaupunkiin ilman sopeutumisvaikeuksia.

    Ritu

    VastaaPoista